Knipperlichten voor je caferacer aanschaffen

Je kunt gemakkelijk knipperlichten voor je caferacer aanschaffen bij de caferacerwebshop. Er zijn verschillende eisen waaraan je knipperlichten voor je caferacer moeten voldoen. Op deze manier voorkomen je boetes wanneer je rondrijdt op je motor. De regels waar je aan moet voldoen is dat de richtingaanwijzers een amber geel licht moeten uitstralen, ze moeten knipperen en er moeten er minstens twee aan de voorzijde en twee aan de achterzijde van je caferacer aanwezig zijn. De knipperlichten aan de voorkant van je motor moeten 240 mm uit elkaar gemonteerd zijn en dit moet je meten vanaf het gedeelte dat licht doorlaat. Aan de achterkant moet deze afstand 180 mm bedragen. In totaal mogen de richtingaanwijzers maximaal 25 procent afgeschermd zijn. Kijk eens op https://www.caferacerwebshop.com/nl/the-bike/verlichting/knipperlichten/ voor meer info. 

Waar monteer je je knipperlichten

Als je een cafe racer bouwt dan wil je waarschijnlijk deze zo minimalistisch mogelijk houden. Om deze reden zal je waarschijnlijk willen dat je knipperlichten niet te veel opvallen. Dit kun je op verschillende manieren bereiken. Het is vaak mogelijk om knipperlichten te kopen die zijn geïntegreerd in andere onderdelen zoals het achterlicht, de koplamp of de spiegels. Op deze manier hoef je de knipperlichten niet apart aan te schaffen en nemen ze ook niet meer plek in dan nodig is op je motor. Uiteraard kun je er altijd voor kiezen om losse knipperlichten te bestellen. Deze kun je altijd op een mooie manier op je cafe racer installeren. Uiteindelijk is de keuze helemaal aan jezelf, want een cafe racer is een persoonlijk project wat je bouwt.

Knipperlichten verwerkt in onderdelen

Als je je motorfiets minimalistisch wilt houden dan kun je ervoor kiezen om knipperlichten te kopen die zijn geïntegreerd in verschillende onderdelen. Een mogelijkheid is om te kiezen voor een knipperlicht in een spiegel. De lampjes van de richtingaanwijzer worden hierbij op een subtiele manier in het frame van de spiegel verwerkt. Dit kan achter op de spiegel of in de stang zijn waaraan de spiegel vast zit. Ook kun je losse bar end knipperlichten kopen en monteren op je spiegels. Je kunt er ook voor kiezen om bar end knipperlichten te verwerken aan het uiteinde van je stuur. Je kunt deze soort knipperlichten in verschillende afmetingen en vormen kopen en op deze manier vind je altijd een set terug die past bij je persoonlijke cafe racer project. Je kunt ze ook monteren door middel van handkappen aan je stuur, dit voegt zowel functie als stijl toe aan je motorfiets. Je kunt ook kiezen voor motorverlichting waarin de richtingaanwijzers verwerkt zitten. Een achterlicht met een knipperlicht of een koplamp met een knipperlicht zijn beide opties. Voor je achterlicht kun je kiezen voor vette LED strips of je kunt kiezen voor verlichting voor je nummerplaat met knipperlichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *