Elektrisch leasen is het leasen van de toekomst!

De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat veel mensen helaas thuis hebben moeten werken. Dit heeft er ook direct voor gezorgd dat er tal van leasecontracten opgezegd zijn, omdat mensen de leaseauto niet meer nodig hadden om van het huis naar de werkplek te reizen. Als het land straks langzaam maar zeker weer open gaat, zal dit ook betekenen dat er nieuwe leasecontracten moeten komen. Je kunt als onderneming deze kans aangrijpen om actief bezig te gaan met de verbetering van het klimaat. Als je in deze nieuwe contracten kiest voor elektrische leaseauto’s kun je een mooie slag slaan in de verduurzaming van jouw onderneming. In deze blog vertellen we waarom elektrische leaseauto’s misschien wel interessant kunnen zijn voor jouw onderneming!

Fiscale voordelen

In Nederland zijn er tal van fiscale voordelen voor zowel de werknemer als de werkgever als het gaat om elektrische leaseauto’s. Een elektrische leaseauto is namelijk in de regel stukken duurder dan een leaseauto die rijdt op fossiele brandstoffen. Deze hogere kostenpost wordt gelukkig vanuit de overheid gecompenseerd met verschillende fiscale voordelen. Zo blijft het leasen van een elektrische auto als de Kia e-Niro leuk en geen onbetaalbare aangelegenheid. Ondanks de fiscale voordelen zal het leasen van een elektrische auto helaas niet voordeliger zijn dan het leasen van een auto die rijdt op fossiele brandstoffen. Als je op zoek bent naar een elektrische leaseauto, bezoek dan zeker eens de website van https://www.zakelijkelektrischleasen.nl/. Hier vindt je een enorm breed aanbod van verschillende elektrische leaseauto’s!

Verduurzaming

Met het oog op verduurzaming zijn elektrische leaseauto’s voor geen enkele onderneming overbodige luxe. Het rijden van elektrische leaseauto’s geeft jouw bedrijf namelijk een groene uitstraling en deze uitstraling is er een waar geen prijskaartje aan hangt. Verduurzaming is namelijk enorm belangrijk en wordt alleen maar belangrijker in de toekomstige maatschappij. Steeds meer producenten, partners en klanten zullen de mate van verduurzaming dan ook meenemen in de aankoopbeslissing. Dit zijn allemaal verschillende leads die je natuurlijk niet op voorhand al wilt verliezen omdat jouw onderneming niet groen genoeg is. Het voordeel van een leaseauto is dat deze ook buiten jouw onderneming wordt gezien. Het is dus een mooi extern visitekaartje van jouw onderneming waarmee je laat zien dat jullie bezig zijn met de verduurzaming van het bedrijf!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *