Een opleiding volgen bij ABC Rijopleidingen

Ben je van plan een opleiding te gaan volgen bij ABC Rijopleidingen? Dan heb je de keuze uit verschillende cursussen en examens. Welke dit zijn en hoe een opleiding precies in zijn werk gaat, dat lees je hieronder! 

Vrachtwagen theorie

Eén van de cursussen bij ABC Rijopleidingen waar je uit kunt kiezen is de theorieopleiding voor je vrachtwagenrijbewijs C. Ben je op zoek naar een goede rijschool, dan ben je bij ABC Rijopleidingen aan het juiste adres. Er zijn verschillende examens waar je jezelf voor aan kunt melden: denk aan een examen om de kennis van de verkeersregelgeving, verkeersinzicht en voertuigtechniek te toetsen of een examen met betrekking tot goederenvervoer.

Bus theorie

Heb je ambities als buschauffeur? Bij www.abcrijopleidingen.nl vind je ook een theorieopleiding voor je busrijbewijs D. Ook hier zijn er meerdere examens waar je jezelf voor in kunt schrijven. 

Code 95

Ook voor Code 95 nascholing kun je bij ABC Rijopleidingen terecht. Er is een gedeelte e-learning en een gedeelte praktijk. Je leert over sociale veiligheid en omgaan met agressie, leefstijl, actualisering kennis vakbekwaamheid en over de tachograaf. Het is ook mogelijk om met meerdere werknemers tegelijkertijd de Code 95 nascholing cursussen te laten volgen. 

Hoe gaat zo’n opleiding in z’n werk?

Heb je een opleiding bij ABC Rijopleidingen uitgekozen? Dan kun je kiezen uit een stad: Amsterdam, Arnhem, Breda, Eindhoven, Groningen, Rijswijk, Utrecht of Zwolle. ABC Rijopleidingen is de grootste opleider van Nederland en je kunt er slagen voor één theorie onderdeel in één dag. Lukt het de eerste keer niet om te slagen? Dan krijg je een gratis cursus! 

Er zijn bij ABC Rijopleidingen geen wachttijden en de locatie is vlakbij het CBR. Met het hoogste slagingspercentage van Nederland is ABC Rijopleidingen een erg goede keuze als het aankomt op het kiezen van een opleider.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *