vrwachtwagen spuiten in huisstijl

De vrachtwagen als visitekaartje

Wat is de beste manier om gezicht te geven aan uw bedrijf? Is dat via uw website, advertorial in een vakblad of misschien de nieuwe e-mailnieuwsbrief? Alle voorgaande middelen zijn een goede manier om uw merk te presenteren aan klanten, relaties én prospects. Wat zeker niet mag ontbreken aan de marketingmix, wanneer u gebruik maakt van wegtransport, is de vrachtwagen. 

Met dank aan Gouweleeuw voor de tips.

Vrachtwagenreclame

Veel bedrijven maken voor het vervoeren van producten of halffabrikaten gebruik van een transportbedrijf. Veel van hen hebben op hun beurt contracten met bedrijven, die vrachtwagenreclame verzorgen voor derde partijen. Zoekt u maar eens op ‘vrachtwagenreclame’ en u vindt vele aanbieders, die uw uitingen zichtbaar kunnen maken voor honderden of zelfs duizenden weggebruikers. Wanneer u zelf een wagenpark heeft, kunt u uw logo, huisstijl en wat u maar wilt op uw vrachtwagens laten spuiten

Huisstijl spuiten

Wat zou een reden kunnen zijn om uw vrachtwagens niet te voorzien van uw huisstijl en/of reclame? Het kan bijvoorbeeld zijn dat u liever niet aan de buitenwereld laat zien wat voor goederen u vervoert, in verband met preventie van inbraak en diefstal uit uw trailers. Misschien biedt u diensten aan onder verschillende merk- of bedrijfsnamen en wilt u verwarring bij de klant voorkomen. Of misschien vindt u het gewoon te duur om uw hele wagenpark over te laten spuiten. Ga in dat laatste geval nog eens goed na wat er aan marketingwaarde tegenover deze eenmalige investering staat. Uw logo en USP’s zullen na één spuitbeurt jarenlang zichtbaar zijn voor duizenden prospects! Zo maakt u van elke vrachtwagen een rijdend visitekaartje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *