De voordelen van een E-chopper

Als je een brommer of een scooter wilt, maar het milieu ook erg belangrijk vindt, moet je een lastige keuze maken. Een oude scooter of brommer die op diesel of benzine rijdt, is namelijk niet een hele goede keuze als je het klimaat belangrijk vindt. Er is echter ook een alternatief: je zou voor een e-chopper kunnen kiezen. Wat de voordelen van een e-chopper zijn en wat een e-chopper precies is, lees je in dit artikel. 

Wat is een e-chopper? 

Een e-chopper is een scooter die veel weg heeft van een motor. Je kent ze wel, die van Harley Davidson. Het grote verschil is alleen dat de e-chopper helemaal elektrisch rijdt, en dat je dus geen hoge benzinekosten hebt en het minder slecht is voor het milieu. Een e-chopper kun je gewoon opladen bij een oplaadpunt en vaak kan dat nog gratis ook. De e-chopper is dus een stuk zuiniger dan wanneer je voor een oude scooter of brommer zou kiezen. Een e-chopper of elektrische scooter kopen kan bij EZ Chopper, kijk op de website als je meer informatie wilt. 

Andere voordelen van de e-chopper

Een e-chopper heeft een geveerde voorvork waarmee je gewoon over bobbels en kuilen zou kunnen rijden zonder hier heel veel van te voelen. Op de e-chopper zit een aansluiting met algemene telefoonhouder waardoor je meteen een gps-systeem kunt gebruiken tijdens het rijden. Ook kun je tijdens het rijden lekker naar een muziekje luisteren als je dat wil. Er zijn ook luxe modellen die uitgerust zijn met een cruise control, hier kun jij op lange rechte stukken dus perfect gebruik van maken. 

Een gezellig uitje!

Juist omdat de e-chopper zo comfortabel is en voorzien is van allerlei handige snufjes, zien we hem steeds vaker voorbij komen als vervanger voor een scooter. Veel mensen zien het als een gezellig uitje in eigen land. Op de Veluwe kun je ze bijvoorbeeld huren om de natuur te verkennen. Maak je geen zorgen, de dieren schrikken hier niet van, want de e-chopper maakt bijna geen geluid!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *