De leukste uitjes in Rotterdam op een rijtje

De zomer komt er weer aan en dus wil je vast met jouw gezin of vrienden/vriendinnen er weer lekker op uit. Je hebt vast een heleboel uitjes gepland staan doordat we tijdens de ‘lockdown’ zo vaak als mogelijk thuis moesten blijven en de vele bezienswaardigheden dicht bleven. Om je een handje te helpen heb ik een aantal leuke uitjes voor je op een rijtje gezet zodat je optimaal kan genieten van de leukste dagjes uit. Lees gerust even door.

Dierentuin

Als je in Rotterdam woont dan ken je de dierentuin Blijdorp wel. Kom je niet uit Rotterdam dan is dit een absolute aanrader. Blijdorp is een must voor iedere toerist. Zeker nu de dieren ons al maanden lang hebben moeten missen is dit niet alleen een leuk dagje voor ons maar ook voor de dieren. Je zal veel enthousiasme zien onder de dieren wanneer we de dierentuin weer mogen bezoeken. Je kijkt je ogen uit en kan hier een hele dag genieten van de natuur. Breng een bezoekje aan diergaarde Blijdorp met je vrienden, familie of geliefde voor een dag vol plezier.

Euromast & Markthal

Deze “Lange Jan” in Rotterdam is een echte blikvanger. Ben je gek van foto’s maken? Dan kan ik je zeker aanraden om een bezoekje te brengen de Euromast om de mooiste foto’s te schieten. Je kan ook heerlijk dineren of abseilen in en vanaf de Euromast. Ook vanaf deze hoogte kan je unieke foto’s van Rotterdam maken. Wil je liever eten bij een van de tentjes in de Markthal? Dan kunnen we je zeker aanraden om even langs Blaak te gaan. Want ook daar kijk je jouw ogen uit!

Bootje varen

Dat er in Rotterdam een hoop water te vinden is wist je vast wel. Maar wist je dat je ook een boot kan huren om optimaal te genieten van de heerlijke temperaturen. Een boot huren is een ideale optie als je met vrienden even lekker wilt dobberen op het water met een paar biertjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *