car cleaning

Auto verkopen particulier was nog nooit zo makkelijk

Wil je je auto verkopen particulier? Dan zijn er enkele stappen die je kunt nemen om een goede deal te sluiten. We zetten deze punten voor je op een rij:

Gratis waarde-indicatie en inspectie

Je hoeft hiertoe slechts je kenteken en de kilometerstand op te sturen. Op basis van deze zaken ontvang je een nauwkeurige indicatie van de waarde van de auto. Vervolgens voert een onafhankelijke expert een inspectie van het voertuig uit. Hij maakt daarbij meerdere foto’s van de auto voor de advertentie.

Bepaling verkoopprijs 

Bij auto verkopen particulier moet je vanzelfsprekend een betrouwbare verkoopprijs hebben. Deze bepalen we op basis van het inspectierapport en de foto’s van de expert. Daarnaast kijken we naar de marktgegevens van auto verkopen particulier. We zetten de juiste verkoopprijs, inclusief foto’s, professionele omschrijving en een gedetailleerde beschrijving van de auto in een advertentie. Daarbij beantwoorden we de vragen van geïnteresseerde kopers voor je, zodat je hier geen omkijken naar hebt. Een auto verkopen particulier was nog nooit zo makkelijk.

Afhandeling van de verkoop

Wanneer we een koper hebben gevonden, maak je zelf een afspraak. Hierbij bepaal je zelf de locatie en het tijdstip. Je bent er vrij in om bijvoorbeeld de afspraak thuis in te plannen, of op één van de ruim 750 Kentekenloketten van Nederland. Je regelt daarbij de verdere administratieve afhandeling direct met de koper. We zijn daarbij natuurlijk bereikbaar voor je, wanneer je bijvoorbeeld een vraag hebt over de tenaamstelling, het kenteken of een ander onderwerp. We zijn zes dagen per week bereikbaar voor je en helpen je graag met het verkopen van je auto. Je kunt ons telefonisch bereiken, maar ook via de chat of e-mail. Je bent er dus van verzekerd dat je altijd persoonlijk contact met ons hebt, zodat we je de maximale service kunnen bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *