auto camera

Auto Camera en andere Gadgets voor de Auto

Een auto camera is natuurlijk een erg handige gadget, het is niet alleen een stukje luxe, maar brengt ook zeer zeker extra veiligheid met zich mee. Een camera kan uiteraard verschillende functies verrichten, zo kun je hem gebruiken als dashcam om verkeersituaties vast te leggen. Maar er zijn ook camera’s die je aan de voor, achter en zijkanten van je auto kunt plaatsen. Dit is zeer handig om te gebruiken als parkeerhulp. Zo zie je net iets beter of je bijvoorbeeld niet bijna tegen dat paaltje, een andere auto, of de stoeprand zit.

auto camera

Andere handige auto gadgets

Naast camera’s zijn er nog genoeg andere handige gadgets verkrijgbaar voor jouw auto. Zo kun je videoschermen kopen die je kunt bevestigen achter de autostoelen. Op die manier kun je kinderen op de achterbank rustig houden, wel zo prettig tijdens bijvoorbeeld een lange rit. Gedoe op de achterbank is namelijk vaak ook een oorzaak van verkeersongelukken. Heb je niet zo’n luxe auto? Dan kun je ook verwarmingsmatten kopen voor jouw autostoelen, op die manier heb je toch stoelverwarming. Je telefoon opladen in de auto? Koop dan een USB oplader die je kunt plaatsen in de sigarettenaansteker-opening. Je hoeft nu alleen nog maar de USB kabel van jouw telefoonoplader te plaatsen in één van de USB poorten. Erg handig voor wanneer je een lange rit hebt, en geen tijd hebt om thuis je telefoon op te laden.

Waar op letten bij het kopen van auto gadgets

Wanneer je besluit om een gadget voor je auto te kopen, is het handig om te kijken wat voor auto je hebt. Sommige gadgets vereisen namelijk een aansluiting die niet beschikbaar is in iedere auto. Heeft je auto een slechte accu? Dan is het aan te raden om bijvoorbeeld de dashcam los te koppelen wanneer je niet aan het rijden bent, in de meeste gevallen is deze namelijk ook actief wanneer je de auto niet gebruikt. Dit zal dus stroom gebruiken, en impact op je accu hebben. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor een USB autolader.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *